dilluns, 2 de juliol del 2012

Mor part del meu País


Estàn siguen uns dies molt tristos ací al nostre país.Un país que s´ha vist devastat per dos gran incendis que han arrasat part dels nostres pulmons verds que teníem.

La gent que estimem el nostre país plorem per la gran pèrdua aquestos 4 dies i que hui encara no ha acabat.

Ha semblat un malson, un malson que semblava no acabar!!!

Un malson mesclat amb diferents sensacions...impotència , ràbia i desesperació!!

I un malson en el que sentíem crits d'alegria al carrer, masclets i gent de festa per un títol de la que és diu "SELECCIÓ ESPANYOLA"...eixa selecció que a mi no em representa i menys en aquesta tristor que tinc dins de mi.

Un malson que ha arribat a tindre fins i tot víctimes mortals...i moltes, no com diuen en el nostre benvolgut "CANAL 9" que ha sigut un.......Han sigut moltes les víctimes, començant per el pilot d´un helicòpter mort aquesta vesprada , seguint pels animals que vivien en eixos boscos i acabant per tota aquella gent que ha perdut el verd del seu voltant.Tots han estat víctimes d´aquesta tragèdia!!!!

El que fa uns mesos es va anunciar, per desgràcia , s´ha fet realitat.Retallades del 38% i mil persones menys empleades en prevenció d'incendis han fet que no foren suficients els mitjos per poder propagar els incendis i arribar a l´extrem on hem arribat.

A més m´he assabentat que part de l´ùltima visita del Papa, fou pagada en diners que anaven destinats per a la prevenció D'incendis....indignant!!!

Aquestos dies no es parla d'altra cosa que dels herois del país però per a mi i per a molts més eixos herois són bombers ,protecció civil, mitjans aeris, etc.......eixos que també vis-ten de roig i groc com la "roja" i eixos que han lluitat i segueixen lluitant però sense esperar res a canvi,eixos que es juguen la vida fent el seu treball i eixos que ixen de casa i no saben si acabar arrasats per alguna flama......GRÀCIES A TOTS!!

El nostre país ha estat encès en flames i durant molt de temps pagarem les conseqüències d´aquest devastador fet i al mateix temps el meu cor es mantindrà trist i bullint d´impotència durant molt de temps pensant en tot el que ha passat!!!!

Sols puc acabar aquest escrit diguent als nostres responsables polítics que són una cara-dures, que sols es miren els seus melics i  exigesc responsabilitats d´aquesta desgràcia.

3 comentaris:

  1. ARTICLE REFERENCIAT
    http://valldigna.blog.cat/archives/800257

    ResponElimina
  2. anna-historias.blogspot.com .

    Et deixo el meu blog de poesia per que em digis que et sembla gracies

    ResponElimina